A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan, melynek hatékonyságát az ELTE PPK empirikus kutatásokkal igazolta.

Segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a hagyományos tudásmegosztást és az életben szükséges személyes és szociális kompetenciák fejlesztését összhangba hozzuk, így jó  kiegészítője az iskolai munkának.

A program a tanév minden hónapjában olyan témát jár körül, mely segíti és támogatja a gyerekeket a hétköznapi problémákkal való megküzdésben, és a folyamatos önismereti fejlesztéssel, a lelki egészségüket is tápláló kompetenciákat fejleszti.

A boldogságórák célja, olyan optimista, magabiztos és kitartó gyerekek nevelése, akik megoldandó feladatként kezelik a mindennapi kihívásokat, észreveszik az élet szépségeit, az örömteli pillanatokat, és boldog, határozott, pozitív énképpel rendelkező felnőtté válnak.

Pedagógusként arra törekszünk, hogy a program révén olyan vezérfonalat adjunk gyermekeinkenek, hogy könnyebben nézzenek szembe a kihívásokkal, legyenek magabiztosak, kitartóak, és a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat.