BeiratkozasIskolán kívüli tevékenységRendezvények

Május 10-én remek alkalom kínálkozik arra, hogy közelebbről is megismerjétek a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumot és Szakiskolát, hiszen a 8 és 14 óra között szervezett nyílt napon betekinthettek a iskola mindennapjaiba.

Bizonyára segít majd a pályaválasztásban, hogy beszélgethettek diákokkal-tanárokkal, benézhettek a sportterembe, laboratóriumokba, szaktantermekbe, a könyvtárba vagy a kápolnába, sőt, érdeklődéstől függően részt is vehettek egy-egy kémia-, biológia- vagy akár angolórán, esetleg kipróbálhatjátok, milyen egy gyakorlati óra – például pincér szakon.

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum a jövőbeli kilencedikesek számára egy reál és egy humán osztályt indít. A reál osztályban 13 helyet természettudományok – intenzív angol nyelv, valamint 13 helyet matematika-informatika – intenzív informatika szakon kínál, a humán osztály pedig 24 helyet biztosít vallásturizmus – intenzív angol nyelv  szakon.

A Hám János Szakiskolában is két kilencedik osztály kezdi meg ősszel működését: az egyik duális képzést biztosít 12 hellyel automatizálás – elektronikai műszerész, 12 hellyel pedig autószerelő szakona másik szakosztály pedig ugyancsak 12 helyet kínál szakács, valamint 12 helyet pincér szakon.

Mindezekről és az iskolai élet számos más lehetőségéről sok-sok információt és közvetlen élményeket szerezhettek tehát az iskola nyílt napján.

Szeretettel várunk mindenkit!