Iskolán kívüli tevékenység

Az elmúlt napokban talán sok szülőt és jómagamat is foglalkoztattak az olyan kérdések, mint: „Hány órától kezdődik a bál?”, „Mibe kell öltözni?”, „Mit kell vinni?” „Ti is jöttök?”. Érezni lehetett, hogy valami készülőben van. És igen, a háttérben a szervező szülők lázasan munkálkodtak, hogy több évnyi, kényszerű kihagyás után ismét élménygazdag estét készítsenek elő. Először szervezték a Hám János Líceum hagyománnyá vált jótékonysági szülőbálját a farsangi időszakban, így a vendégek a retró jegyében gyűltek össze február 10-én az Esedra rendezvényterembe.

Hangulatos teremdíszítés, felhőtlen nevetés, hangos beszélgetések, fantasztikus zene, zsúfolt táncparkett, bohókás, retró jelmezek, ismerős és ismeretlen arcok, kígyózó sor a fotósaroknál, ízletes ételek, finomabbnál finomabb sütemények, házias italok mind hozzájárultak a jókedvű együttléthez, mulatsághoz. Helyet kapott az est folyamán az új osztályt kezdő gyermekek szüleinek szimbolikus beavatása a szülőközösségbe. Igazán leleményes, mókás és bevállalós szülőket ismerhettünk meg, hiszen gyermekeinkért mindenre képesek vagyunk, nemde?

Rengeteg tombolanyeremény is gazdára talált, reméljük, hogy az arckrémeket a kedves férfiak felhasználták és a borokat a hölgyek elfogyasztották! Nagy örömünkre a bálozók között több „első-bálozó” szülőt, számtalan egykori tanítványt immár szülőként láthattunk.

Hálás köszönet Mekker Enikő szervező munkájának, aki hosszú éveken át csapatával együtt fáradhatatlanul szervezte a szülő-pedagógus bált, megteremtve a minőségi szórakozást. Az idei évben már nagyon sok fiatal, úgynevezett „zöldfülű” Adsonatum szülőegyesületi tag is segédkezett a rendezvény létrejöttében.

Köszönjük a támogatóknak, a rendezvényt támogató szülőknek, a szervezőknek, hogy lelkes munkájukkal, támogatásukkal lehetővé tették a színvonalas esemény megrendezését.

Hiszem, hogy ezen a kellemes, jókedvű estén tovább erősítettük a szülők és pedagógusok közösségét, kapcsolatát, hiszen ez az összefogás elengedhetetlen a sikeres oktatói-nevelői munkához. Jótékonysági bálunkon jó ügy érdekében fogtunk össze, ugyanis a bál bevételét a szülőegyesület az iskola számára vásárlandó mobil színpad költségeinek fedezésére fordítja. Bízom benne, hogy a jövőben az új tagokkal bővült Adsonatum szülők egyesülete továbbviszi a hagyományt és hasonlóan sikeres rendezvényt teremt.

Lakatos Monika, szülő

Kérünk minden kedves résztvevőt, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet, amivel segíteni tudja a szervezők munkáját. Köszönjük szépen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ3gWGOlj92fT3tt_fn-V-7NCk41I4a7tIAmU40ZcdBJtf8Q/viewform