Iskolán kívüli tevékenységVersenyek

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum szervezésében és a G.M. Zamfirescu Művelődési Központ támogatásával, 2021.november 10 –14. között megrendezésre kerül az Online Képzőművészeti Verseny „Határok nélkül”.

Az alkotások kötődjenek valahogyan a zenéhez, mivel a képzőművészeti verseny, a Hám Zenei verseny keretén belül van meghirdetve.

Idén mindenki „Határtalanul” megmutatkozhat a saját művészeti világában. A jelentkezők, líceumunk diákjai, benevezhetnek egy képzőművészeti alkotással, ami lehet rajz, festmény, fotó, grafika, kollázs, szobor vagy installáció.

Minden megmérettetésre jelentkezett 3D-s pályamunkát, azaz szobrot vagy installációt kérünk, legalább három oldalból fotózd le úgy, hogy jól látható legyen minden része, ha rajz, akkor fontos, hogy éles képet készíts és mind a 4 sarka benne legyen a képben.

A verseny a következő időbeosztásban zajlik:

  • Beiratkozási határidő: november 9., éjfél.
  • A verseny lezajlása: november 10 – 14.

(A szakmai zsűri elbírálja a beküldött munkákat, közben a közönség is szavazhat az online felületeken közzétett alkotásokra. A Közönség díját az a munka nyeri, amelyik a legtöbb likeot kapja a HámZenesarok Facebook oldalon. Csak egy Közönség díja van.

  • Eredményhirdetés: november 15., hétfő, 16:00 óra a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum Facebook oldalán és a HámZenesarok Facebook oldalon.

Töltsétek hasznosan a vakációt és alkossatok, küldjétek be mihamarabb a fotókat!

Jelentkezni vagy bármilyen felvilágosításért 2021. november 9., éjfélig lehet, levélben a bleco1@yahoo.com e-mail címen.

Szatmárnémeti,

2021. október 27.

Szemak Zsuzsa

főszervező