Iskolán kívüli tevékenység

A téli sportok szerelmesei örülhettek a hétvégi kiruccanásnak, ugyanis iskolánk 17 diákja és 3 tanára a szombati napot a Szatmárnémetihez közeli sírégióban, Kapnikbányán töltötte.

A bátrabbak és tapasztalattal rendelkezők Fórizs tornatanár úr irányításával hódították meg a lejtőket. Akadtak a csapatban síoktatók, snowboard oktatók, fekete pályás virtuózok, de kényelmes tempóban lecsúszók is, így a végére mindenki épen, sérülésmentesen szállt le a pályáról.

Aki mégsem akart síelni  szánkózhatott a tubingpályán. Az olykor irányíthatatlan gumiabroncsok, hófánkok, igazi örömet, gondtalan szórakozást és kellő adrenalint biztosítottak egész napra. Tanáraink, Hadházi Éva és Simon Laura, is kedvükre csúszkáltak a szánkópályán.

A déli pihenő az étteremben, az otthonról hozott uzsi, no meg Pancsi finom házi készítésű sütijei a délutánra is elegendő energiát adtak az újabb körökhöz a sípályán.

Csodálatos volt élvezni a téli napsütést, a friss levegőt, a lovasszánok csilingelését és a felhőtlen, mozgással teli együttlétet a diáktársakkal. Köszönet a szervezőknek. Csak remélni tudjuk, hogy hagyománya lesz iskolánkban a téli kirándulásoknak is, mert valóban nagyon jól telt.

Volosin Csenge és Márk-Nagy Borbála