Hittan

2017. május 16-án iskolánk humán-teológia szakos diákjai sikeresen védték meg szakdolgozatukat a teológiai tantárgyakból: Ó – és Újszövetségi Szentírásismeret, illetve Dogmatika témakörben.

A diákok a szakdolgozat elkészítésén és bemutatásán kívül gyakorlati  próbán is részt vettek: hospitáltak  és hittanórákat tartottak az elemi osztályokban. Nagy lelkesedéssel készültek fel az órákra és tudásban, élményekben gazdag órákat tartottak az I., II. és III. osztályosoknak, akik ma is visszavárják őket és ismerősként köszöntik az iskola folyosóján.
A vizsgabizottság tagjai Ft. Egeli Ferenc, egyházmegyei  főtanfelügyelő, Ft. Pakot Géza SJ, iskolánk spirituálisa, és Csapó-Ilyés Attila aligazgató voltak. A vizsgabizottság elnöke, Ádámkó István-Csaba igazgató méltatta a
diákok munkáját és eredményét.
A  megmérettetésen sikeresen szerepeltek a következő tanulók: Barna Gertrud, Fábián Ármin Vincentius, Francia Kinga, Frei Ervin, Frei Ervin-Szabolcs, Fülöp Gábor-Balázs, Gita Mária, Ieremias Vivienne-Lilla, Kardos Kristóf, Lapka Larisa-Jácinta, Lepedus Károly, Petras Ervin-Emil.

Gratulálunk a sikeres vizsgázóknak!
Trepszker Erika SJC