Rendezvények

Örömmel tájékoztatjuk mindazokat, akik segíteni szeretnének a személyi jövedelemadójuk 2 %-ának felajánlásával, hogy az 571/2003-as törvény 57. cikkelyének 4-es bekezdése lehetővé teszi Egyesületünk ilyen módon történő támogatását. Ezért szólítjuk meg Önt is, és kérjük, Egyesületünkön (Pax Egyesület/Asociaţia Pax) keresztül segítse iskolánk oktatásának és nevelésének ügyét.

A Pax Egyesület támogatásáról szóló nyilatkozatot (Asociatia Pax,  adószáma 6251702, számlaszáma:RO92RNCB0221043051340001) kérjük, hogy juttassa vissza az osztályfőnökhöz 2015. április 20-ig, feltüntetve azon az Ön nevét, lakcímét, adóazonosító jelét és aláírását (lásd a nyomtatványon: I. Date de identificare ale contribuabilului; III (2) Susţinerea unei entităţi nonprofit / unitati de cult;  Semnătură contribuabil).

Köszönet mindazoknak, akik tavaly is támogattak bennünket! A bankszámlánkra befolyt támogatásokból (12.009,96 lej) 53 diák számára biztosítottunk tanulmányi ösztöndíjat. A nyári vakációban felújításra került az emeleti folyosó. Hét tanteremben, a mosdókban és az ebédlőben felújítottuk a festést.  Az előkészítő osztályt felújítottuk az óvoda épületében, 2 óvodai csoport termét kifestettük. A Szent Alajos Konviktusban 12 szobát újítottunk fel, festettünk a konyhában, ebédlőben, mosdókban.

Terveink között szerepel a földszinti folyosó festése, az udvari sportburkolat felújítása, az óvodában imatermet szeretnénk kialakítani, a konviktusban pedig 10 szoba felújítását tervezzük.

A formanyomtatvány itt letölhető.

 Köszönettel,

Ádámkó István Csaba – Igazgató