ÓvodaRendezvények

A HámDT a 2014-15-ös tanévre is nagyon sok tervet készített, ezek közül már első héten megszerveztük és megvalósítottuk az egyik legjobbat, az ovi látogatását. Úgy gondoltuk, hogy elmegyünk a legkisebbekhez a Hám János Óvodába, s örömet szerzünk nekik. Szeptember 19-én délelőtt 11 előtt indultunk: a Diáktanács 26 tagja Gózner Enikő tanárnő és Linzenbold Szabolcs iskolai segédlelkész kíséretével együtt sétált át a Hám János óvodába.

Lieb Andrea igazgatónő kedves fogadtatása után két részre oszlottunk, az egyik csapatot a kiscsoportosok, a másikat az előkészítő osztályosok várták.

A program mindkét helyen hasonlóan zajlott. Miután megtörtént a rövid bemutatkozás, minden gyermek kapott egy kettőbe hajtott színes papírlapot, amiből közösen képeslapot készítettünk a szülőknek. A külső oldalra a Diáktanács tagjai ráírták a kisebbek nevében, hogy „Előkészítős/ Óvodás lettem” s egy elmaradhatatlan mosolygós arcot rajzoltak rá. A belső oldalak egyikére a kicsik kézlenyomata került, míg a másikra a nagyok segítségével a következő íródott: „Sok szeretettel anyának és apának”. Egy nagy kartonlapra is felkerültek a kicsik kis praclinyomai, s mindenkiről készült külön mosolygós kép, amin a festékes kezüket mutatják.

A délelőtti programot vidám csoportképpel zártuk, és reméljük, lesz még alkalmunk a közös együttlétre, hiszen felejthetetlen élmény volt gyermeki tisztasággal és őszinteséggel körülvéve eltölteni néhány önfeledt órát!

Szejke Dóra és Gerzsenyi Tímea, DT tagok