RendezvényekVersenyek

2014. április 28-án iskolánk humán-teológia szakos diákjai megmérettetésre kerültek az alap teológiai tantárgyakból: Ó- és Újszövetségi szentírásismeret, erkölcstan, dogmatika és egyháztörténelem témakörben. A diákok a 4 év teológiai tanulmány mellett  lehetőséget kaptak hospitálásra és hittanórák megtartására az elemi osztályokban. Nagy lelkesedéssel készültek fel az órákra és tudásban, élményekben gazdag, vidám hangulatú órákat tartottak az I., II. és IV. osztályosoknak, akik ma is visszavárják őket és ismerősként köszöntik az iskola folyosóján.

A vizsgabizottság tagjai Molnár Gabriella  módszertanos hittantanár, Gnandt Zoltán történelemtanár, Trepszker Erika SJC hittantanár voltak, a bizottság elnöke pedig Ádámkó István igazgató.

A szóbeli vizsgán sikeresen szerepeltek a következő tanulók: Andrásy Krisztina, Cseke Henrietta, Daly Attila, Geri Andrea, Harkel Ingrid, Juhász Evelin, Kováts Kriszta, Nyegre Norbert, Paulik Réka, Tasnádi Klaudia és Vavrek József. Gratulálunk a sikeres vizsgázóknak, akik az oklevelet ballagási ünnepségükön vehetik át a püspökatyától.

Trepszker Erika SJC