Rendezvények

2013. június 20-án, a Kálvária templomban tartotta a Hám János Líceum a tanévzáró ünnepséget, melyet hálaadó szentmise előzött meg. A szentmisét Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úr celebrálta, a szentmisét követően pedig a tanárok számára kézbesített elismerő okleveleket, megköszönve a tanévben kifejtett munkájukat.

Ezután következett a tanulmányi oklevelek és az évi oklevelek átadása, amelynek keretében nemcsak a diákok, hanem a szülők munkája is elismerésben részesült.  A diákok és a szülők számára az okleveleket és a könyvjutalmakat Ádámkó István Csaba igazgató adta át.

Az Évi Oklevelek átadásakor azokat a diákokat jutalmazzuk, akik kiemelkedő eredményeket értek el a megyei és az országos tantárgyversenyeken illetve különböző sportversenyeken. Ebben a tanévben több mint 400 oklevelet adtunk át, 127 diák részesült elismerő oklevélben: a különféle megyei, országos és nemzetközi tantárgyversenyek győztesei, a fiú és lány kosárlabda csapatok játékosai, a Históriás együttes és az Adoremus iskolakórus tagjai, az Erdély Kupa ezüstérmes focicsapata és a Marianum Kupa aranyérmes focicsapata.

Iskolánk jutalmazottjai 2013