Versenyek

2013. június 1-jén iskolánk elemi osztályosai a Túrterebesen szervezett Koncz János emléktornán vettek részt. A rendezvény folytatása volt a május 18-án megrendezett futballtornának, mely az V – VIII. osztályos korosztálynak szólt.

 Koncz Jánosra, az iskola volt tornatanárára, a sportcsarnok névadójára még ma, tizenhét évvel halála után is szίvesen emlékeznek kollégái, tanίtványai, barátai.

A tornán részt vettek a következő iskolák csapatai:  a Kökényesdi  Általános  Iskola (felkészίtő tanár: Lukács Dénes), a Hám János Római Katolikus Lίceum (felkészίtő tanár: Görbe  Éva), a Drăgușeni-i  Általános Iskola (felkészίtő tanár: Sabau Ilie) és  a Túrterebesi  Általános  Iskola  (felkészίtő tanár: Nagy József).

Az izgalmas mérkőzések és a szülők lelkes szurkolása a következő eredményt hozta:

Kökényesd-Drăgușeni:  3-0

Túrterebes-Hám János: 2-0

Túrtrebes-Kökényesd: 1-1

Hám János-Drăgușeni: 5-0

Hám János-Kökényesd: 1-0

Túrtrebes-Drăgușeni: 1-1

 Helyezés:

  1. Hám  János Lίceum      6p      6-2
  2. Túrterebesi  Iskola        5p      4-2
  3. Kökényesdi Iskola        4p       4-2
  4. Drăgușeni-i Iskola        1p       1-9

Az eredményhirdetés nagyon jó hangulatban zajlott, minden csapat egy-egy kupával, oklevéllel és labdával, a játékosok  pedig   egy-egy  éremmel térhettek haza. Különdίjat kapott a legfiatalabb játékos: Tupita Sorin (Drăguseni-i  Iskola), a legjobb kapus: Huszti  Márk (Hám  János Lίceum),  a  legjobb játékos és gólkirály:  Varga  Patrick (Túrterebesi Iskola).

Gratulálunk nektek!