DSC_0782-

Amint több helyi újság is hírül adta, tantárgyverseny-dömping volt az elmúlt hétvégén Szatmárnémetiben. Nem kevesebb, mint kilenc tantárgyversenyt rendeztek szombaton, közöttük az angol nyelvi tantárgyverseny megyei szakaszát, ahol iskolánkat, a Hám János Római Katolikus Líceumot négy diák képviselte.

A  XII-es Bakos Tamás 84 pontja az angol verseny megyei szintjén nagyon jó eredménynek könyvelhető el, 3 másik társa – Rappert Balázs IX.B, Cozma Erik és Pengász Attila András X.B osztály-teljesítménye is figyelemre méltó. Itt említhető Kovács Attila,  X.B osztályos diáknak megyei szintű 2. helyezése német nyelvből. Ez a verseny egy héttel korábban került megrendezésre.

Ugyancsak az elmúlt hét végén hirdették ki a februárban megrendezett Kenguru angol nyelvi verseny eredményét. Már több éve sikeres résztvevői vagyunk e megmérettetésnek, hiszen iskolánk diákja, a X.B.osztályos Pengász Attila már harmadszor ér el kitűnő eredményt. Két évvel ezelőtt országos 2. helyezett lett, a tavalyi versenyen országos első helyet szerzett, s mostani szereplése is ígéretesnek  bizonyul, a IX-X.osztályosok kategóriájában ismét megyei elsőként gratulálhatunk neki.

Külön megemlítjük a IV. osztályos  Cuculeanu Dániel nevét, hiszen ez az első alkalom hogy az alsó tagozatos osztályokból is neveztek be erre a versenyre, s így 160 pontos teljesítménye remek kezdetnek számít.

Gratulálunk, s kívánunk sikereket a továbbiakban is!