Az Évi Oklevelek átadásakor azokat a diákokat jutalmazzuk, akik kiemelkedő eredményeket értek el a megyei és az országos tantárgyversenyeken illetve különböző sportversenyeken. Ebben a tanévben 65 diák részesült elismerésben: a különféle tantárgyversenyek győztesei, a fiú és lány kosárlabda csapatok játékosai, a Históriás együttes és az Adoremus iskolakórus tagjai, valamint az Erdély Kupa nyertes focicsapata.

Ma, 2012. május 30-án, a Kálvária templomban tartott közösségi szentmise után valósult meg az V-XII.  osztályos diákok díjazása.  A szentmisét Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úr celebrálta, ezután következett az oklevelek átadása, amelynek keretében nemcsak a diákok, hanem a szülők és tanárok munkája is elismerésben részesült.  A diákok és a szülők számára az okleveleket és a könyvjutalmakat Ádámkó István Csaba igazgató adta át, a püspök úr pedig a tanárok számára kézbesített elismerő okleveleket, megköszönve a tanévben kifejtett munkájukat.

Jövő héten, kedden 8 órakor a Hám János iskola dísztermében az I-IV. osztályos tanulók is átvehetik a jól megérdemelt díjakat.  A Hám János Óvoda óvónői számára az óvoda Nyílt Napján, június 9-én adjuk át az elismerő okleveleket, a Szent Alajos Konviktus munkaközössége számára pedig június 21-én.

Reméljük, hogy a kitüntetés iskolánk diákjait egyre kiválóbb minőségű munkára, még jobb teljesítményekre fogja sarkallni.

A jutalmazott V-XII.-os diákok névsora itt megtekinthető!

A jutalmazott I-IV.-os diákok névsora itt megtekinthető!