Örömmel tájékoztatjuk mindazokat, akik segíteni szeretnének a személyi jövedelemadójuk 2%-ának felajánlásával, hogy az 571/2003 törvény, 57 cikkelyének 4-es bekezdése lehetővé teszi Egyesületünk ilyen módon történő támogatását.

Ezért szólítjuk meg Önt is, és kérjük, Egyesületünkön (Pax Egyesület/Asociaţia Pax) keresztül segítse iskolánk oktatásának és nevelésének  ügyét.

A Pax Egyesület támogatásáról szóló nyilatkozatot (amely tartalmazza az Egyesület nevét Asociatia Pax, adószámát 6251702 és számlaszámát: RO 92RNCB0221043051340001) kérjük, hogy juttassa vissza az osztályfőnökhöz 2012. április 14-ig, feltüntetve azon az Ön nevét, lakcímét, és adóazonosító jelét és aláírását (lásd a nyomtatványon: A. Date de identificare ale contribuabilului, B. Semnătură contribuabil).

A nyomtatvány itt letölthető!

Kérjük, mellékelje a nyilatkozathoz a munkahelyről beszerzett adóívének fénymásolt példányát (fisa fiscala).

Köszönjük mindazoknak, akik tavaly is támogattak bennünket! A bankszámlánkra befolyt támogatásokból (11.816  lej) 53 diák számára biztosítottunk tanulmányi ösztöndíjat, két csoportot felújítottunk az óvodában, nyolc szobát újítottunk fel a Szent Alajos Konviktusban, az iskolában imatermet alakítottunk ki.

Beruházási terveink a 2011-2012-es tanévben:

A Hám János Iskolaközpontban:

Földszinti és emeleti folyosó festése

Szabadtéri osztály kialakítása

A Szent Alajos Konviktusban:

Biztonsági rendszer beszerelése

Nyolc szoba felújítása

A Hám János Óvodában:

Előkészítő osztály kialakítása és berendezése

Vízvezeték hálózat cseréje

2012. március 16.

Ádámkó István Csaba

Igazgató