Hagyományainkhoz híven idén sem maradt el a XII.-es osztályok számára szervezett szalagtűző ünnepség, mely jelképes jelentéssel bír. A diákéletben mindig újra és újra eljön a pillanat, amikor közeledünk valaminek a végéhez, lezárul egy ciklus, vagy végleg kinövünk az iskolapadból.

A szalag ez utóbbi közeledtére emlékezteti XII.-es diáktársainkat: hamarosan a ballagás és az érettségi előtt, azaz a felnőttség küszöbén állnak

A nekik szánt műsorban és fényképes bemutatóban erre szerettünk volna rávilágítani a verses-zenés összeállítás előadásával valamint a négy év vidám perceinek felidézésével.

A műsor után a XI.-es diákok megvendégelték a XII.- es diákokat és a tanárokat, majd közös táncos mulatság következett. Úgy gondolom, hogy nemcsak a végzősöket, hanem az egész iskola diákságát szükséges emlékeztetni arra, hogy XII.-es társaink kitüntetett figyelemben és tiszteletben kell részesüljenek – ezért bízunk benne, hogy büszkén viselik a feltűzött szalagot ezekben a számukra utolsó iskolai hetekben. Sok sikert kívánunk nekik!