2012. február 18-án a IX. alkalommal megrendezett Együtt Európábanelnevezésű környezetvédelmi csapatversenyen vettünk részt. Csapatunk tagjai Gerzsenyi Tímea, Beluska Melánia és Vicsotka Hanna voltak.
A versenyt  kitartó felkészülés előzte meg, így pénteken már egész nap izgatottan vártuk a megmérettetést. A rendezvény délután 3 órakor kezdődött a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, ahol barátságos, vidám hangulat fogadott minket.

Maga a vetélkedő három órát tartott. A feladatok meglepően játékosak voltak és igazi csapatszellemet igényeltek, így nem csupán egyénileg teljesíthettünk, hanem megtanultunk csapatban dolgozni, összekovácsolódtunk. Legjobban az activity-feladat oldotta a verseny hangulatát, ezt élvezte leginkább a közönség és ez követelt legtöbb ötletességet és kreativitást a csapattól.

A megmérettetés sikeresen zárult, első helyezést értünk el, így utólag úgy éreztük, hogy minden fáradságunk megfizetődött. Igazi élmény volt számunkra a versenyen való részvétel. Reméljük, hogy jövőre is hasonló sikerrel tudunk majd helyt állni.

Gerzsenyi Tímea IX.B, Beluska Melánia XI.B, Vicsotka Hanna XI.B